What Did You Buy/Do To Your Car Today? - Page 12
Username
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up

    Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12
    Results 386 to 392 of 392
    1. #386
      Junior Member
      Join Date
      Jun 2017
      Location
      Maryland
      Posts
      387
      Quote Originally Posted by odiespankers07 View Post
      I had the inner and outer tie rods replaced along with Febi Bilstein control arms from FCP. I had this terrible steering wheel vibration that would lead you to believe that the tires were out of balance or bent. It ended up being the arm bushings. No wander, no play. I am glad that fixed the problem as the tire balancing was not fixing the problem and was expensive repeatedly.
      Glad your vibration problem is solved!


      Sent from my iPhone using Tapatalk

    2. Remove Advertisements

      Advertisements
       

    3. #387
      Member
      Join Date
      Sep 2013
      Location
      New York
      Posts
      1,013
      Quote Originally Posted by anewman644 View Post
      Glad your vibration problem is solved!


      Sent from my iPhone using Tapatalk
      10 months of dealing with a steering wheel massager
      15 Volvo XC60 R-Design Platinum Pearl White Metallic, POLESTAR EXHAUST TDI Tuning Box, POLESTAR TUNED , IPD Rear Sway Bar and links, IPD POLY TORQUE ROD Koni FSD's, Eibach Loweing Springs, Powerflex Torque Bushing, Bloxsport wheel spacers
      Sold: 2008 Volvo C30 2.0 Java/Cosmic White, Manual, Elevate Tune, Weird OEM Mood Lighting Kit, EST Catback Exhaust, Koni STR.T, H&R Springs, Injen Intake, 19' BBS SR Wheels, Ion Yellow Fogs,
      SoldL 2006 Volvo V70R, Magic Blue, Stock

    4. #388
      Junior Member
      Join Date
      Jun 2017
      Location
      Maryland
      Posts
      387
      Quote Originally Posted by odiespankers07 View Post
      10 months of dealing with a steering wheel massager
      Mine was the engine mount.


      Sent from my iPhone using Tapatalk

    5. Remove Advertisements
      SwedeSpeed.com
      Advertisements
       

    6. #389
      Junior Member TheStillMan's Avatar
      Join Date
      Jun 2017
      Location
      Ohio
      Posts
      352
      I picked up this set of wheels and tires for a really good price this weekend. Fitment is just right! I might pick up a 5mm or 10mm spacer for the rear sometime.
      These are from a '17 XC90 - 18x8 42.5et
      Old were the Mantus wheels, 18x7.5 55et (both 235/60/18)

      IMG_20200302_174643.jpg
      2.jpg
      IMG_20200302_174739.jpg
      IMG_20200302_174719.jpg
      2010 XC60 T6 Sapphire Black Metallic (TFT DIM retrofit, DynoMax muffler, Eibach lowering springs & Koni struts, HardRace adjustable rear toe arms)
      2004 Subaru Legacy Outback wagon 2.5 White Frost Pearl (Also mine) | 2011 Chevy Equinox LT1 AWD Olympic White (Hers)

    7. #390
      Junior Member
      Join Date
      Feb 2020
      Posts
      3
      Installed a Drawtite hitch and Tekonsha wiring for it. Hitch was a bit challenging when i fished the upper side bolts and plates through the wrong holes. Got a little worried that I was going to lose the plates and have to remove the bumper. I know it's easy, I just hate removing bumpers : ). Looks pretty good. Not much hitch visible at all.

    8. #391
      Junior Member
      Join Date
      Jun 2019
      Location
      Chandler, AZ
      Posts
      9
      In the past 2 months or so I've installed new Powerstop front rotors/pads #KOE5702(also have the rear kit that have yet to install), bloxsport 20mm rear spacers, changed all engine/tranny mounts except passenger lower mount.
      I've also checked/inspected driveline components and STILL have a recurring & noticeable vibration when either 1) I'm in gear with the brakes applied(such as at a stop) or 2)When I press the brake to shift into Reverse. No vibration occurs while driving at any RPM or in neutral.
      Other than that this car is still chugging, have clocked 128,000miles.
      Anybody happen to have another idea as to the cause? Help is greatly appreciated. Thanks

    9. #392
      Quote Originally Posted by estradaccord View Post
      In the past 2 months or so I've installed new Powerstop front rotors/pads #KOE5702(also have the rear kit that have yet to install), bloxsport 20mm rear spacers, changed all engine/tranny mounts except passenger lower mount.
      I've also checked/inspected driveline components and STILL have a recurring & noticeable vibration when either 1) I'm in gear with the brakes applied(such as at a stop) or 2)When I press the brake to shift into Reverse. No vibration occurs while driving at any RPM or in neutral.
      Other than that this car is still chugging, have clocked 128,000miles.
      Anybody happen to have another idea as to the cause? Help is greatly appreciated. Thanks
      Perhaps it’s that lower mount? Not sure which lower mount you didn’t replace but there’s a lower mount directly underneath the upper torque mount and that is a mount known to wear and flatten and it in turn lowers the engine a bit and people say it’s a source of vibration. I think that’s what I’m experiencing currently with my 85k miles S60 T6...lots of extra noise and vibration, mainly at idle in my case, but worn mounts can cause different situations where a car gets vibration on a case by case basis. It could well be the same source of vibration even if your symptoms are slightly different.
      2011 S60 T6 with Polestar tune+TDI-Tuning : KW V3 coilovers : DO88 fmic : Ferrita downpipe : Powerflex "race" torque mount insert
      12.99 at 109mph

    10. Remove Advertisements

      Advertisements
       

    Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12